Masalan Kisa järjestää viiden kerran porrastreenit aikuisille Kirkkonummen Jerikon portaissa maanantaina 7.5.2018 alkaen. Valittava on alkeet- ja jatkoryhmä. Tervetuloa!

Alkeet-ryhmä
Maanantaisin klo 18-18.45
Ajanjakso: 7.5.-4.6.2018

Jatkoryhmä
Maanantaisin klo 19-20
Ajanjakso: 7.5.-4.6.2018

Molemmissa ryhmissä tehdään moipuolisia sykettä kohottavia harjoituksia sekä lihaskuntoa portaita hyödyntäen.

Alkeet-ryhmä sopii vähän tai kohtuullisesti liikkuvalle, joka haluaa kehittää omaa kuntoaa ja saada vaihtelua liikkumiseen. Kaikki harjoitteet voi tehdä oman kunnon mukaan.

Jatkoryhmä sopii enemmän ja/tai tavoitteellisesti liikkuvalle, jolla on jo hyvä pohjakunto. Harjoitteet ovat pitkäkestoisempia ja paikoin vaativampia kuin alkeet-ryhmässä.

Molemmat ryhmät sopivat hyvin esim. juoksun/lenkkeilyn oheistreeniksi jos on esimerkiksi treenaamassa juoksutapahtumaan.

Paikka: Jerikon portaat Kirkkonummella, Jerikonmäki 02480 Kirkkonummi. Kokoontuminen portaiden alaosassa.

Hinta: 30EUR MasKin jäsenet. Ei-MasKin jäsenet 40EUR. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaseteleillä, myös elektroniset liikuntakortit käy. Jos maksat kortilla, ota yhteys ohjaajaan etukäteen.

Ilmoittautuminen:
Masalan Kisan jäsenrekisterin kautta klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta "selaa ryhmäkalenteria". Mukaan mahtuu 10 osallistujaa per ryhmä.

Jos et ole MasKin jäsen, täytyy myös rekisteröityä, mutta valitse lomakkeen lopusta kohta "En halua liittyä jäseneksi, osallistun vain tapahtumaan".

Varusteet: Normaalit ulkoliikkumiseen sopivat lenkkivarusteet. Arvoesineet on hyvä jättää autoon tai kotiin, paikalla ei ole valvottua tai lukittavaa säilytystilaa.

Sää: Treenit pidetään säällä kuin säällä eli ei säävarausta.

Ohjaaja: Kristiina Palomäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa!

Masalan Kisa ry