Masalan Kisa (MasKi) hakee kahta urheilullista ja reipasta nuorta (n. 15-17 v.) MasKin kesäleirien apuohjaajiksi, toinen monilajileirille ja toinen jalkapalloleirille. Kesätyötä tarjotaan kahdeksi viikoksi,viikoille 23-24 (4.-15.6.2018)

MasKin kesäleirien apuohjaaja on reipas ja hänellä on urheilullinen asenne sekä kokemusta lapsiryhmien ohjauksesta. Jalkapallon apuohjaajalta edellytetään myös aktiivista harrastustaustaa jalkapallosta. Ohjattavat ovat 1.-4. -luokkalaisia  eli aiempi toimiminen apuohjaajana, oman joukkueen treenien vetäminen tai muu lasten kanssa toimiminen on etu tehtävän hoitamisessa.

Haku tehtäviin tapahtuu täyttämällä hakemus https://www.lyyti.fi/reg/MasalanKisa_Kesaduuni2018

Hakuaika on 9.-30.4.2018.

Apuohjaajien rekrytointi on osa OP Länsi-Uudenmaan Kesäduuni-kampanjaa ja paikkoja haetaan yläpuolella olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävistä:

Monilajileiri: Kristiina Palomäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jalkapalloleiri: Aarne Sulg, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.