Masalan Kisa (MasKi) hakee kahta urheilullista ja reipasta nuorta (n. 15-17 v.) MasKin kesäleirien apuohjaajiksi, toinen monilajileirille ja toinen jalkapalloleirille. Kesätyötä tarjotaan kahdeksi viikoksi,viikoille 23-24 (4.-15.6.2018)

MasKin kesäleirien apuohjaaja on reipas ja hänellä on urheilullinen asenne sekä kokemusta lapsiryhmien ohjauksesta. Jalkapallon apuohjaajalta edellytetään myös aktiivista harrastustaustaa jalkapallosta. Ohjattavat ovat 1.-4. -luokkalaisia  eli aiempi toimiminen apuohjaajana, oman joukkueen treenien vetäminen tai muu lasten kanssa toimiminen on etu tehtävän hoitamisessa.

Haku tehtäviin tapahtuu lähettämällä kirjallinen työhakemus sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. keskiviikkoon 21.3.2018 mennessä.

Leirien osallistujamäärästä riippuen palkkaamme mahdollisesti lisää apuohjaajia. Ilmoitamme lisähausta erillisellä ilmoituksella Masalan Kisan nettisivuilla www.masalankisa.fi ja MasKin Facebook-sivuilla.

Lisätietoja tehtävistä:

Monilajileiri: Kristiina Palomäki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jalkapalloleiri: Aarne Sulg, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.