Masalan Kisan perinteiset maastojuoksukilpailut järjestetään lauantaina 9.9. osana Masalamazing Race-tapahtumaa. Tervetulleita ovat kaikki lapset ja aikuiset! Osallistuminen on maksutonta.

Lauantaina 9.9. Masalassa on paljon etenkin nuorille suunnattua ohjelmaa. Voit tutustua ohjelmaan https://www.masalanasukasyhdistys.fi/masalamazingrace/

 

Sarjat ja lähtöajat

Sarjat ja lahtoajat

Tytöt ja pojat juoksevat omissa sarjoissaan. Lähtöajat ovat viitteellisiä, joten olethan ajoissa paikalla ennen omaa lähtöä.

Ilmoittautuminen ja lähtönumeron hakeminen

Voit ilmoittautua tapahtumaan ennakkoon MasKin jäsenrekisterin kautta torstaihin 7.9. klo 23:59 mennessä tai paikan päällä viimeistään puoli tuntia ennen oman sarjan alkamista. Voit osallistua tapahtumaan vaikka et olisi MasKin jäsen. Jäseneksi ei myöskään tarvitse liittyä osallistuakseen kisoihin.   

MasKin jäsenet:
https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=458&TapahtumaID=4007

Ei-jäsenet:
 https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.aspx?sid=458&TapahtumaID=4007

Vaikka olet ilmoittautunut ennakkoon, hae lähtönumerosi kisatoimistosta nurmikentältä viimeistään 15 min ennen oman sarjasi lähtöaikaa.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Valokuvaaminen ja tulosten julkaisu

Tapahtumassa otetaan valokuvia ja niitä voidaan julkaista hyvän hengen mukaisesti MasKin ja Masalamazing Race-tapahtumien nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Ilmoitathan tapahtuman henkilökunnalle jos et halua, että lapsesi tai sinä olette kuvissa.

Tulokset julkaistaan MasKin nettisivuilla tapahtuman jälkeisellä viikolla. Tuloksissa mainitaan etunimi, sukunimi ja juostu aika.

Lisätietoja

Kristiina Palomäki
Toimintakoordinaattori, MasKi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 050 4366 637