LAHJAKSI HYVÄÄ OLOA! KURSSIT


Mitä jos lahjoittaisit läheisellesi liikuntakurssin tänä jouluna? Kursseina vuoden vaihteessa esimerkiksi Pilates-alkeet, josta on hyvä jatkaa kevätkauden keskitason ryhmässä. Foam Roller huoltaa kehoa ja lihaksia tehokkaasti. Mukaan pakettiin oma Foam Roller -putkirulla!

ITSEKIN LIIKKUMAAN JOULUPÖYTIEN ÄÄRESTÄ! YKSITTÄISTUNNIT

Ohjaajamme ovat kattaneet monipuolisen liikuntatarjottimen Tapaninpäivästä Loppiaiseen! Kertamaksullisille tunneille voit tulla, kun sinulle sopii. Normaalin 8 euron kertamaksun sijaan joululoman jumpat maksavat vain 5 euroa, eikä niihin vaadita ilmoittautumista tai jäsenyyttä. Tehotreenitunnit vain miehille!

MYÖS LAPSILLE LIIKUNTAA JOULULOMALLA!

Innokkaille telinevoimistelijoille järjestetään pyynnöstä harjoituksia myös joululomalla. Uudet tutustujat ovat tervetulleita mukaan lajin pariin. Isille ja pojille on omat treenit! Kumpi saa enemmän leuanvetoja? Poikkeuksellisesti myös Sirkuskerho avataan aikuisille ja heille on omat akrobatiatreeninsä ja lapsille/nuorille omansa. Perhetohinoissa pääsevät perheen pienimmät purkamaan energiaa liikuntasaliin oman aikuisen kanssa.

MITÄ JOS KOKEILISIT JOTAKIN UUTTA?

 Avaa tulostettava lukujärjestys