Masalan Kisan 50-vuotista taivalta on tämän vuoden aikana juhlistettu useissa eri tapahtumissa ja monien eri liikuntalajien parissa. Vuoden aloitti MasKi GYMin 12 tunnin maratonjumppa ja helmikuussa nautittiin hiihtopäivästä Oittaalla. Maaliskuussa luisteltiin ja hiihdettiin talviriehassa, ojennettiin auttavia käsiä MasKin verenluovutushaasteessa sekä kilpailtiin sulkapallon avoimissa kisoissa. Toukokuussa juhlittiin 30-vuotiasta jalkapallojaostoa ja seikkailtiin metsässä Metsämörrin seurassa. Kesäkuussa kikkailtiin jalkapallon taitokisoissa ja pelattiin pesäpallon ystävyysottelu Kartanonrannan asukasyhdistyksen joukkuetta vastaan. Heinäkuussa vedettiin hieman henkeä ja valmisteltiin MasKin uusia verkkosivuja, jotka ovat kaikkien nähtävillä heti tämän lehden ilmestymisen jälkeen. Elokuussa on jo ehditty pelata jalkapallon juhlaturnaus 2000 ja 2001 syntyneiden poikien ikäluokissa.

Juhlavuosi huipentuu kuitenkin syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna todelliseen superviikonloppuun. Perjantain ja lauantain aikana on luvassa monenlaista tapahtumaa eri-ikäisille maskilaisille ja kaikille muillekin ympäröivän alueen asukkaille.

Nuorisokonsertti 6.9.2013

Viikonlopun polkaisee käyntiin perjantai-iltana yläkoulu- ja lukioikäisille eli 13-17 -vuotiaille suunnattu nuorisokonsertti. Konsertin avaa rock-bändi Dawn. Dawnin neljä poikajäsentä ovat kotoisin Espoosta ja Helsingistä, ja bändin Facebook-sivun mukaan he soittavat ”melodista rockia asenteella”. Dawn on ollut tänä kesänä mukana mm. Kivenlahti Rockissa sekä EspooLivetapahtumassa Barona Areenalla.

Iltaa jatkaa hieman raskaampaa ohjelmistoa soittava hard rock -bändi Rock Revolution. Myös Rock Revolutionin pojat ovat espoolaisia, joskin yksi heistä on kotoisin Masalasta. Dawnin tavoin Rock Revolution soitti tämän kesän Kivenlahti Rockissa ja bändi oli keväällä mukana myös Ylen Galaxiohjelmassa.

Bändien lisäksi konsertissa on mukana DJ Mikke, joka tanssittaa yleisöä ennen ja jälkeen liveesiintyjien. Molempiin bändeihin sekä DJ Mikkeen voi tutustua Facebookissa. Nuorisokonsertti on päihteetön ja liput maksavat 5 e.

Liikkuva Lauantai 7.9.2013

Lauantaina aamupäivällä MasKi liikuttaa koko perhettä keskellä Masalaa vastikään nimetyllä Framilla sekä Nissnikun yhtenäiskoulun jumppasaleissa. Framilla pääsee aamukymmenestä alkaen pelaamaan mm. jalkapalloa, katusählyä, koripalloa, rantalentopalloa ja norsufudista MasKin tuttujen ohjaajien ja valmentajien opastuksella. Ohjelmassa on myös MasKin toistaiseksi ainoan jalkapallon SM-joukkueen P80:n ottelu MasKin nykyisiä jalkapallovalmentajia vastaan.

Nissnikun alakoulun jumppasalissa on temppurata lapsille ja lapsenmielisille, alle kouluikäiset vanhemman seurassa. Yläkoulun salissa puolestaan jumppaavat aikuiset, ohjaajina Niina Mäkelä ja Maria Kilpinen. Jos nälkä tai jano yllättää kesken puuhien, MasKin kopin buffetista voi ostaa suolaisia ja makeita herkkuja sekä juotavaa.

Jumppa-aikataulu, Nissnikun yläkoulun sali

10.15-11 selkätreeni, Niina Mäkelä

11 - 12    Piloxing, Maria Kilpinen

Tapahtuma on maksuton.

 

Juhlagaala 7.9.2013

Superviikonlopun kruunaa Masalan Kisan 50-vuotisjuhlagaala lauantai-iltana Majvikissa. Illan ohjelmassa on mm. juhlapuheita, kunniamerkkien jako sekä GYM-ohjaajien tanssiesitys. Unohtamatta tietenkään herkullista illallista, erinomaista seuraa, juhlavia asuja, kilpailuja sekä tanssia bilebändi J.Bluen tahdissa. Jos et ole vielä lunastanut itsellesi 70 euron arvoista illalliskorttia, ota pikimmiten yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ehkä saamme sinut vielä mahtumaan mukaan iloiseen joukkoon!

Lisätietoa kaikista superviikonlopun tapahtumista sekä MasKin muusta toiminnasta 2.9.2013 alkaen uusilla kotisivuillamme osoitteessa www.masalankisa.fi. Tervetuloa mukaan!