Tervetuloa liikkumaan MasKi-Gymin ryhmiin!

Kautemme alkaa maanantaina 8.1.
Kausi päättyy la 19.5. pidettävään yhteisesitykseen (pl. liikuntakerho).
Tunteja ei pidetä ke 14.2. koulun muun käytön takia. Hiihtolomaa pidämme su 18.2. - la 24.2.
Pääsiäisenä pe 30.3.-2.4. ei ole tunteja, mutta kiirastorstaina normaalisti.
Loppukevään muista poikkeuksista infoamme myöhemmin. Tunnit näkyvät myös nettisivujemme kalenterissa.

Kaikki lasten tuntimme pidetään Nissnikun alakoululla osoitteessa Masalantie 268. Leikkipihan puolella on 2 ovea, joista jompi kumpi (ryhmästä riippuen) on auki noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Huomioikaa, että autolla ei saa ajaa koulun pihaan edes ilta-aikaan, vaan autot jätetään parkkipaikalle, jotta pimeälläkin pihalla leikkivät ja kulkevat lapset eivät jää alle.

Lapsi voi käydä kokeilemassa ryhmää 2 ensimmäistä viikkoa, jonka jälkeen paikan voi vielä peruuttaa tai vaihtaa ryhmää. Peruutukset ja muutokset vain sähköpostin kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saaneet laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Maksakaa lasku eräpäivään mennessä. Jos tarvitsette eräpäivän siirtoa, olkaa yhteydessä.

Liikkujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Jos teillä ei ole vapaa-ajan tapaturmavakuutusta ja haluatte sellaisen, voitte ostaa meidän kauttamme Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4 euroa/ vuosi. Vakuutus ostetaan jäsenrekisterin kautta ja se on voimassa 1.9.2017-31.8.2018. Lisätietoja täältä: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.ä yksi tärkeä asia: Ilmoittakaa minulle tai ohjaajalle, mikäli lapsellanne on erityistarpeita kuten huomiota vaativa sairaus tai haasteita ryhmässä toimimisessa. Pyritään yhdessä järjestämään olosuhteet sellaisiksi, että jokaisella on turvallista ja mielekästä liikkua yhdessä. Yleisohjeena on, että ainoastaan Perheliikunnassa vanhempi on lapsen mukana, muissa ryhmissä liikutaan itsenäisesti ohjaajan johdolla.Olkaa yhteydessä jos tulee mieleen kysymyksiä!