Telinevoimistelun harrasteleiri

Seuraava telinevoimistelun harrasteleiri järjestetään Kuortaneen Urheiluopistolla 29.6.-1.7.2018!

Kouluttajat: mm. Ella Suomela

Sisältö: Leiri on tarkoitettu vuonna 2010 syntyneille ja sitä vanhemmille telinevoimistelun harrastajille, sekä tytöille että pojille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään lajiharjoittelua ja nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta. Leiri on tarkoitettu lajin harrastajille ja korkeintaan C-luokassa kilpaileville tytöille tai 2. luokassa kilpaileville pojille. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

Hinta: Voimistelijat ja valmentajat 185 € / hlö, leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja sisarukset 165 € / hlö. Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut (vanhemmat ja sisarukset ei leiriohjelmaa) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelmme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).

Masalan Kisan voimistelijat ovat perinteisesti osallistuneet tähän joka toinen vuosi järjestettävään treeniviikonloppuun. Käytettävissä Kuortaneella on erinomaiset välineet eritasonojapuineen, trampoliineineen ja permantokanveeseineen. Kouluttajat ovat taitavia ja osaavia Voimisteluliiton ohjaajia. Kouluikäiset voimistelijamme voivat lähteä leirille joko MasKin ohjaajien kanssa tai mukaan voi ottaa oman vanhemman/vanhemmat ja muita sisaruksia, jotka eivät osallistu voimistelutunneille. Kuortaneella perheenjäsenet voivat harrastaa liikuntaa omatoimisesti pelaten koripalloa, tennistä, meloen, uiden jne.

 

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta 24.5. mennessä.