Jumppa - Lapset

Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa vanhoille kävijöille 4.12. klo 18:00 ja uusille ma 18.12. klo 18:00. Ryhmät alkavat ma 8.1. Lajeina mm. Parkour, Sirkus, Telinevoimistelu, Tempputuokio, Perheliikunta, Satujumppa, Yleisurheilu ja Liikuntakerho. Nuorille 14-19 v tytöille oma treeni, poikien treeni on päättynyt.

Näet ryhmien avointen paikkojen määrän sivun yläreunan linkistä "selaa ryhmäkalenteria". Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, katso onko vastaavaa ryhmää toisena päivänä vapaana tai ilmoittaudu jonoon. Pyrimme järjestämään lisäryhmiä sen mukaan.

Telinevoimistelusta lisäinfoa oikean laidan liitteestä.

Syyskausi päättyy pe 15.12.2017 (yleisurheilu 16.12.) Itsenäisyyspäivänä ke 6.12. ei tunteja.

 

 

 

Hinnasto ja tuntikuvaukset

Lasten jumppien hinnat ja tuntikuvaukset näet klikkaamalla ryhmää kalenterista. Hinta on kevätlukukaudelle. Perheliikunnassa sisaralennus 5€/lapsi. Telinevoimistelussa kahdesti tai useammin viikossa käyville -10 €/ryhmä.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 20 €/kalenterivuosi.

Peruutukset

Kausimaksut erääntyvät noin kahden viikon kuluttua aloituksesta/ilmoittautumisesta. Tänä aikana paikkansa voi vielä perua sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Peruutusta ei voi tehdä ilmoittamalla ohjaajalle. Eräpäivän jälkeen laskua ei voi enää perua. Suosittelemme, että lasku maksetaan vasta ryhmän alettua, sillä ryhmää ei muodosteta, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi.

Ilmoittautumiset

Kaikki ilmoittautumiset tehdään jäsenrekisterin kautta. Linkki sivun yläreunassa. HUOM! Ilmoittautuminen on mennyt perille vasta kun olet saanut laskun ilmoittamaasi sähköpostiin, joten muista vahvistaa ilmoittautumisesi ryhmän valinnan jälkeen ja viedä ilmoittautuminen loppuun saakka jäsenrekisterissä! Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, ilmoittautukaa siihen jonoon, niin pyrimme järjestämään lisäpaikkoja.

Jokainen lapsi tulee ilmoittaa erikseen, myös Perheliikuntaan.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Svolin Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf