Jumppa - Aikuiset

Syyskausi päättyy la 16.12. Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 27.12. Jumppien tuntikuvaukset, ohjaajat ja paikat näet klikkaamalla ryhmää kalenterista. Uusia tunteja tulossa kevätkaudelle! Tunnin kuormittavuus on merkattu tähdillä: *= kevyt tunti, **= keskiraskas, ***= raskas.

Linkki jäsenrekisteriin sivun ylälaidasta.

Itsenäisyyspäivänä ke 6.12. ei tunteja. Joululomalla tulossa kertamaksullisia treenejä.

 

 

 

Hinnasto ja maksut

 

Hinnat syksyllä 2017: 65 €/1 jumppa, 110 €/2 tai useampi jumppa tai kertamaksu 8 €. Valitse useamman jumpan vaihtoehto, mikäli haluat käydä vapaasti kaikilla viikkotunneillamme. Siinä tapauksessa ilmoittaudu jokaiseen ryhmään, jossa mahdollisesti käyt. Jos valitset yhden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä.

Pelkät päiväjumpat (tiistai ja perjantai) yhteishintaan 65 €. Ilmoittaudu molempiin jäsenrekisterin kautta ja laita sitten postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadaksesi alennushinnan.

Huom: Ti ja pe päiväjumppien aikana on LAPSIPARKKI 0-6 -vuotiaille lapsille! Kertamaksu 2 €/lapsi tai kausimaksu 25 €/koko perhe. Kausimaksu jäs.rek. kautta.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 30 €/kalenterivuosi.

Jäsenmaksun voi maksaa ainoastaan tilille. Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum, Virike ja TyKy liikunta/kulttuuriseteleillä. Myös Sporttipassi sekä iZettle ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä. Sporttipassimaksuohjeet oikeasta sivupalkista. Otamme vastaan aikuisten osallistumismaksuja sähköisillä maksuvälineillä (SmartumSaldo, TicketDuo, Eazybreak) Sovi aika: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos haluat maksaa jumppaosallistumisesi liikunta ja kulttuuriseteleillä, tulosta jäsenrekisterin lasku ja anna sen yhdessä seteleiden kanssa jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Paikan voi peruuttaa ennen laskun eräpäivää. Jo maksettua kausimaksua ei palauteta, ellei jumppaa peruta kokonaan seuran toimesta.

Personal Trainer-palvelu

Nyt voit myös varata tapaamisen henkilökohtaisen valmentajan kanssa! PT käy läpi sinun kuntotilanteesi ja toiveesi ja laatii kanssasi liikuntasuunnitelman, joka voi sisältää erilaisia lajeja, jumppia, kuntosaliohjelman tai tekniikkaopastusta ja sparrausta. Aloita kausi hyvällä ja yksilöllisellä suunnitelmalla sinun elämäntilanteesi ja budjettisi huomioiden. Tapaamisen hinta on 70 € (Masalan Kisan jäsenille 65 €). Varaukset osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Svolin Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf