Hei kaikki syksyn liikuntaryhmiin ilmoittautuneet!

Kautemme alkaa perjantaina 1.9. ja jatkuu 15.12. saakka ellei koulu lopeta iltakäyttöä aiemmin.
Syyslomalla to 19.10. - su 22.10. ei pidetä tunteja. Lomailemme myös itsenäisyyspäivänä ke 6.12.

Kaikki lasten tuntimme pidetään Nissnikun alakoululla osoitteessa Masalantie 268. Leikkipihan puolella on 2 ovea, joista jompi kumpi (ryhmästä riippuen) on auki noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Huomioikaa, että autolla ei saa ajaa koulun pihaan edes ilta-aikaan, vaan autot jätetään parkkipaikalle, jotta pimeälläkin pihalla leikkivät ja kulkevat lapset eivät jää alle.

Lapsi voi käydä kokeilemassa ryhmää 2 ensimmäistä viikkoa, jonka jälkeen paikan voi vielä peruuttaa tai vaihtaa ryhmää. Peruutukset ja muutokset vain sähköpostin kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Olette saaneet laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Maksakaa lasku eräpäivään mennessä. Jos tarvitsette eräpäivän siirtoa, olkaa yhteydessä minuun.

Liikkujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Jos teillä ei ole vapaa-ajan tapaturmavakuutusta ja haluatte sellaisen, voitte ostaa meidän kauttamme Voimisteluliiton Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4 euroa/ vuosi. Vakuutus ostetaan jäsenrekisterin kautta ja se on voimassa 1.9.2017-31.8.2018. Lisätietoja täältä: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf

Ohjaajat voivat antaa ensimmäisellä koontumiskerralla tarkempia ohjeita varustuksesta. Yleisurheilu ja Parkour aloittavat kautensa ulkona aina kun sää sallii. Tällöin ulkovarusteet. Tapaaminen on aina kuitenkin koulun pihalla.

Vielä yksi tärkeä asia: Ilmoittakaa minulle tai ohjaajalle, mikäli lapsellanne on erityistarpeita kuten huomiota vaativa sairaus tai haasteita ryhmässä toimimisessa. Pyritään yhdessä järjestämään olosuhteet sellaisiksi, että jokaisella on turvallista ja mielekästä liikkua yhdessä. Yleisohjeena on, että ainoastaan Perheliikunnassa vanhempi on lapsen mukana, muissa ryhmissä liikutaan itsenäisesti ohjaajan johdolla.Olkaa yhteydessä jos tulee mieleen kysymyksiä!

Mukavia liikuntahetkiä toivottaen,
Karita Soukko ja MasKi-Gym